pühapäev, 13. mai 2018

Sercotel Ciutat d'Alcoi Hotel

 Sercotel Ciutat d'Alcoi Hotel

Minu tööpäev Sercotel Ciutat d'Alcoi Hotelis algas hotelliga tutvumisest, kus käisime erinevates hotelli ruumides. Nägime nende jõusaali, erinevaid tube, kust ei puudunud ka klaasist kraanikauss või klaasist trepp. Seejärel oli tutvumine kaastöötajatega, töödega köögis ja ka hommikusöögi saalis. 
Kaastöötajad on väga toredad, kuigi inglise keelt nad väga ei räägi. Suhtleme omavahel väheses inglise keeles ja nemad minuga hispaania keeles, lootuses, et ma lõpuks ikka aru saan mida nad mulle ütlevad (tihti lõpuks saan aru ka). Juhul kui siiski ei saa aru üritame üksteisele näidata mida me mõtleme. 
Töödest tegin: apelsinimahla, apelsinimahla masina pesemine, tomati riivimine, nõude pesemine ja poleerimine, köögi koristamine, saali koristamine, laudade puhastus,  hommikulaua valmis sättimine ja hiljem koristamine, vajadusel klientide abistamine.
Pildid laadisin üles nende enda kodulehelt, sest pole olnud aega teha hotellist ise pilte. :) Link on all. 



Vabal ajal olen käinud linnaga tutvumas või niisama jalutamas. Käisime Cristinaga ära ka väikese mäekese peal, kust oli võrratu vaade. 



Mona Siilivask
MJ216 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Meie katse jõuda mäele (millel on suur rist)

Alcoi linna jõudes, oli kindel plaan käia ära mäel, kus asub suur rist. Neli nädalat hiljem otsustasime selle lõpuks ette võtta. Vahepealsel...